Na co masz dzisiaj ochotę?
Sycylijskie czerwone wino, o głębokiej i intensywnej, czerwono-rubinowej barwie. W nosie nuty owocowe, wypełnione słodkością owoców leśnych.
kraj/region: Włochy/Sycylia
stopień wytrawności: wytrawne
szczep: nero d’avola
Sycylijskie czerwone wino, o głębokiej i intensywnej, czerwono-rubinowej barwie. W nosie nuty owocowe, wypełnione słodkością owoców leśnych.
kraj/region: Włochy/Sycylia
stopień wytrawności: wytrawne
szczep: nero d’avola
Intensywnie pomarańczowa etykieta symbolizuje bogactwo aromatów i słońce południowych Włoch. Czerwone esencjonalne wino, otrzymywane w procesie częściowego suszenia winogron. Głęboka, czerwonofioletowa barwa z ciepłymi ceglastymi refleksami. Otulający aromat konfitury z dojrzałych owoców i fig uwodzi podniebienie pełnią swojej struktury i trwałością owocowego smaku.
kraj/region: Włochy/Apulia
stopień wytrawności: półwytrawne
szczep: negroamaro, primitivo
Intensywnie pomarańczowa etykieta symbolizuje bogactwo aromatów i słońce południowych Włoch. Czerwone esencjonalne wino, otrzymywane w procesie częściowego suszenia winogron. Głęboka, czerwonofioletowa barwa z ciepłymi ceglastymi refleksami. Otulający aromat konfitury z dojrzałych owoców i fig uwodzi podniebienie pełnią swojej struktury i trwałością owocowego smaku.
kraj/region: Włochy/Apulia
stopień wytrawności: półwytrawne
szczep: negroamaro, primitivo
Akcenty czarnych owoców jagodowych - porzeczek, jeżyn borówek i wiśni.
kraj/region:Francja /Dolina Loary
stopień wytrawności: wytrawne
szczep: cabernet franc
Akcenty czarnych owoców jagodowych - porzeczek, jeżyn borówek i wiśni.
kraj/region:Francja /Dolina Loary
stopień wytrawności: wytrawne
szczep: cabernet franc
Zbalansowane półsłodkie wino czerwone o głębokim czerwono-fioletowym kolorze. W zapachu są wyczuwalne nuty czarnej porzeczki, jeżyn oraz śliwki.
kraj/region: Gruzja/Khaheti
stopień wytrawności: półsłodkie
szczep: saperavi
Zbalansowane półsłodkie wino czerwone o głębokim czerwono-fioletowym kolorze. W zapachu są wyczuwalne nuty czarnej porzeczki, jeżyn oraz śliwki.
kraj/region: Gruzja/Khaheti
stopień wytrawności: półsłodkie
szczep: saperavi
Intensywnie rubinowa barwa wpadająca w granat. W nosie początkowe akcenty owocowe czereśni i jeżyny ustępują miejsca tostowym i pikantnym nutom finiszu. Zrównoważona kwasowość połączona z miękkością tanin rozwinętych podczas dojrzewania w beczce oraz dojrzałości gron, podkreślają trwałość i finezję smaku.
kraj/region: Włochy
stopień wytrawności: wytrawne
szczep: rioja
Dominują owocowe akcenty jeżyn, wiśni i malin, na palecie łagodne i gładkie, ze świeżym, owocowym zakończeniem.
kraj/region: Hiszpania/ Castilla La Mancha
stopień wytrawności: półwytrawne
szczep: syrah, tempranillo
Dominują owocowe akcenty jeżyn, wiśni i malin, na palecie łagodne i gładkie, ze świeżym, owocowym zakończeniem.
kraj/region: Hiszpania/ Castilla La Mancha
stopień wytrawności: półwytrawne
szczep: syrah, tempranillo
Nuty czerwonych owoców i wyraźną dominacją wiśni i truskawek charakteryzują to wino. Lekkie, soczyste i owocowe.
kraj/region: Tejo
stopień wytrawności: pólwytrawne
szczep: syrah, cabernet sauvignion, touriga nacional
Nuty czerwonych owoców i wyraźną dominacją wiśni i truskawek charakteryzują to wino. Lekkie, soczyste i owocowe.
kraj/region: Tejo
stopień wytrawności: pólwytrawne
szczep: syrah, cabernet sauvignion, touriga nacional
Bogate i wyraziste z dominującymi akcentami owoców morwy, czarnych wiśni. Intensywna owocowość owoców jagodowych, z nutami kokosa i wanilii
kraj/region: Australia/ New South Wales
stopień wytrawności: wytrawne
szczep: durif
Głeboki rubinowy kolor, bukiet bogatych aromatów owoców leśnych i wiśni, miekkie i delikatne taniny, trwałe, owocowe zakończenie.
kraj/region: Francja/ Langwedocja
stopień wytrawności: wytrawne
szczep: tempranillo
Odkryj magię.
Otwórz z nami swoją własną KawoWiniarnię z pełnym wsparciem i sprawdzonym modelem biznesowym.
Copyright 2024 - KawoWiniarnia by Tadamart
Polityka prywatności
Nie czekaj na lepszy moment – zrób pierwszy krok do prowadzenia własnej kawiarni. Stań się częścią unikalnego konceptu, który zmieni rzeczywistość gastronomiczną Twojego miasta.